Verandazonweringen

Natuurlijk houden wij allemaal van de zon maar soms kan de temperatuur aardig oplopen. Om serres, terrasoverkappingen, verandas en lichtkoepels te beschermen tegen warmte en licht is verandazonwering ontwikkeld. Houd het hoofd koel onder jouw glazen dak en geniet altijd van aangename temperaturen in jouw tuin of woning.

Geniet van de zon!

Beschermd genieten van de zon? Kies voor verandazonwering en profiteer van een koele serre, terrasoverkapping of kamer. Verandazonwering is op vrijwel iedere overkapping te monteren waardoor er altijd een passende oplossing voor jouw persoonlijke situatie is. De Malmö verandazonwering is zelfs als pergola te gebruiken!

De kracht van Willlemsen montage

  • Levering op afspraak
  • Perfecte kwaliteit
  • Vakkundige montage
  • Onderhoudsvrije materialen
  • Korte lijnen

Benieuwd naar ons werk?
Bekijk onze projecten

Meer informatie?
Vraag bij ons een offerte aan

Oslo verandazonwering

Door verandazonwering aan de bovenzijde van jouw terrasoverkapping of serre te plaatsen, worden het licht en de warmte effectief uit de ruimte geweerd. Je geniet daardoor vrijwel altijd van een aangenaam klimaat onder jouw overkapping of tuinkamer, ook op warme zomerdagen. Heb je een brede overkapping met een glazen dak? Verandazonwering Oslo is de oplossing voor onaangename temperaturen onder jouw veranda! De Oslo kan een breedte beschutten van maar liefst negen meter. Verandazonwering Oslo wordt op het glazen 'dak' geplaatst en daardoor worden zonnestralen geblokkeerd voordat deze de terrasoverkapping, veranda of serre kunnen binnendringen. Niet onbelangrijk: de Oslo wordt is standaard elektrisch bedienbaar.

Hamar verandazonwering

De temperaturen onder jouw of terrasoverkapping kunnen behoorlijk oplopen op tropische warme dagen! De Hamar verandazonwering wordt bevestigd aan de binnenzijde van jouw terrasoverkapping. Het zonwerende doek blijft dus altijd droog, ongeacht of het buiten regent of niet. De Hamar verandazonwering zorgt daarnaast voor een warme aankleding onder in jouw serre of in jouw terrasoverkapping. Iedereen vindt het fijn om zelf temperaturen te kunnen reguleren, de Hamar verandazonwering helpt je daarbij. De Hamar verandazonwering is namelijk standaard voorzien van elektrische bediening. Wil je genieten van het zonnetje dat door het glas van jouw terrasoverkapping schijnt? Dan kun je het doek opgesloten in de behuizing houden. Wordt het te warm dan creëer je heel gemakkelijk schaduw door het doek uit te rollen. 

Malmö verandazonwering

Wil je geniet van vrijheid op jouw terras? Een pergola combineert de beste functionaliteiten en kwaliteiten van een zonnescherm en een terrasoverkapping. De Malmö wordt geplaatst op poten en wordt uitgevoerd met een zonwerend doek dat je in- en uit kunt rollen wanneer het jou uitkomt. Genieten van schaduw, waar en wanneer jij dat wilt.De Malmö is tevens te plaatsen op het glazen dak van jouw terrasoverkapping, serre of tuinkamer. De zon en warmte worden effectief geweerd door het zonwerende doek. De geleiders van de Malmö zijn te verplaatsen, het is daarom ook mogelijk om de Malmö te plaatsen op terrasoverkapping of serre met een schuine hoek in het dak. 

Tallinn verandazonwering

Heb je een terrasoverkapping of serre en zoek je sfeervolle verandazonwering voor aan de binnenzijde? Het zonwerende doek van de Tallinn verandazonwering wordt gedrapeerd aan de onderzijde van het dak en hangt dus niet strak gespannen over het dak. Kortom: sfeervolle en effectieve verandazonwering voor jouw serre of tuinkamer! De Tallinn verandazonwering kan perfect gecombineerd worden met de Iseo terrasoverkapping. Het is natuurlijk ook mogelijk om de verandazonwering in andere situaties toe te passen. Belangrijk aandachtspunt: gebruik de Tallinn verandazonwering niet in combinatie met een terrasverwarmer of halogeenverlichting. De warmteontwikkeling kan ervoor zorgen dat het doek verbrand. LED-verlichting vormt geen gevaar voor het zonwerende doek. Het bedieningskoord zorgt ervoor dat je de Tallinn eenvoudig kan ophalen en uitrollen.

Terrasoverkappingplissé

Wil je schaduw en minder hitte in jouw terrasoverkapping of tuinkamer maar ben je niet helemaal gecharmeerd van de verandazonwering oplossingen? De terrasoverkappingplissé combineert een prachtig plisségordijn voor buiten met de kwaliteiten van verandazonwering. Een terrasoverkappingplissé is de hedendaagse sfeermaker in iedere serre!De terrasoverkappingplissé wordt gehangen aan de binnenzijde van de serre of terrasoverkapping. De stof wordt op deze manier nooit blootgesteld aan invloeden van buitenaf en met een handgreep of bedieningsstang kun je de plissé altijd eenvoudig in- en uitschuiven. De terrasoverkappingplissé wordt gemaakt van speciale plisséstoffen die waterafstotend zijn en een uitstekende UV-stabiliteit hebben.

De kracht van Willlemsen montage

  • Levering op afspraak
  • Perfecte kwaliteit
  • Vakkundige montage
  • Onderhoudsvrije materialen
  • Korte lijnen
Willemsen Montage

Maak kennis met Willemsen Montage

Vele trotse klanten gingen u voor

Benieuwd naar ons werk?
Bekijk onze projecten

Meer informatie?
Vraag bij ons een offerte aan