Zonneschermen

Ons woongenot wordt beïnvloedt door de zon en het licht, maar ook door warmte. Zonneschermen zorgen ervoor dat jij in controle kunt blijven over de temperatuur in jouw woning en op jouw terras. Het ideale zonnescherm stel je samen op basis van de gewenste uitvoering, de bediening en de kleur van het zonwerende doek. Wil je het zonnescherm gemonteerd hebben aan het plafond of juist aan de gevel? Beide is mogelijk! Daarnaast kun je ook zelf de hellingshoek bepalen. Ultieme luxe creëer je met de geïntegreerde verlichting:

Een aanwinst voor uw woning

Zonneschermen zijn voor zowel brede als smalle gevels uitermate geschikt en maken een ongehinderde doorloop mogelijk.  In de zomer is een zonnescherm je beste vriend op het terras, maar ook in de woning. Het blijft immers heerlijk koel binnen en daarmee bespaar je aardig op de energiekosten. Kortom: een zonnescherm is de investering waard! De kracht van Willlemsen montage

  • Levering op afspraak
  • Perfecte kwaliteit
  • Vakkundige montage
  • Onderhoudsvrije materialen
  • Korte lijnen

Benieuwd naar ons werk?
Bekijk onze projecten

Meer informatie?
Vraag bij ons een offerte aan

Rhodos zonnescherm

Zonnescherm Rhodos is een standaard zonnescherm. Dat betekent dat het zonwerende doek zowel aan de onder- en bovenzijde zichtbaar is in gesloten toestand en daardoor minder goed beschermd is tegen weersinvloeden.  Dit neemt niet weg dat het Rhodos zonnescherm een optimale bescherming biedt tegen zon en schadelijke UV-straling.

Porto zonnescherm

Zonnescherm Porto is een semi-cassette zonnescherm. Door de semi-cassette oplossing is het zonwerende doek, in gesloten positie, alleen aan de onderzijde zichtbaar een daardoor goed beschermd tegen weersinvloeden. De Porto biedt, net als de overige zonneschermen in de Verano® collectie, een perfecte bescherming tegen zonlicht. Laat zonnescherm Porto altijd naar jouw wens instellen zodat het zonnescherm volledig in harmonie is met jouw terras en de ideale doorloophoogte wordt bereikt

Salou Cassettescherm zonnescherm

Vuil en weersinvloeden: zonnescherm Salou is er volledig tegen beschermd omdat het zonwerende doek volledig opgesloten is in de cassette. Zorg voor schaduw en optimale bescherming tegen zonlicht en warmte. Zo houdt je het terras, maar ook je woning heerlijk koel!

Ipanema zonnescherm

Het Ipanema zonnescherm is het meest verkochte zonnescherm in de Verano® collectie. Waarom? Door de cassette uitvoering en het bijzonder stevige materiaal. Het zonwerende doek van dit zonnescherm is volledig opgesloten in de cassette en is daardoor optimaal beschermd tegen vuil en weersinvloeden. De oprolbuis is tevens onzichtbaar doordat deze geheel wordt verborgen in de cassette.

Recife zonnescherm

Zonnescherm Recife is, net als zonnescherm Ipanema, een cassettescherm. Het zonwerende doek is ook bij de Recife volledig opgesloten in de cassette en daardoor beschermd tegen vuil en weersinvloeden. De oprolbuis is onzichtbaar omdat deze volledig opgeborgen is in de cassette. Kortom: een aanwinst voor jouw terras! Op zoek naar net dat beetje extra? Ga voor de geïntegreerde verlichting en geniet van lange zomeravonden met familie en vrienden! 

Santos zonnescherm

Een cassettescherm met stevige knikarmen en een grote uitval: zonnescherm Santos combineert het! Het zonwerende doek is volledig beschermd tegen vuil en weersinvloeden in de compacte cassette. Daarnaast is zonnescherm Santos goed bestand tegen wind. Kortom: een fantastisch totaalpakket voor jouw terras!

Sant Tropez zonnescherm

Zonnescherm St. Tropez is een cassettescherm dat uitermate geschikt is voor bredere terrassen. Zo kun je ook op jouw brede terras voldoende beschutting en bescherming creëeren. De cassette van de St. Tropez zorgt voor de beste bescherming van het zonwerende doek. Het doek is volledig opgesloten in de cassette en is daarom goed beschermd tegen vuil en weersinvloeden.

Monte Carlo zonnescherm

Zonnescherm Monte Carlo is een cassettescherm van topkwaliteit. De Monte Carlo vergroot jouw leefcomfort aanzienlijk en beschermt tegen hinderlijk zonlicht en warmte terwijl ramen en deuren gewoon geopend kunnen worden. Kortom: een zeer waardevolle investering!

Cannes zonnescherm

Genieten van de buitenlucht is op zichzelf als een behoorlijke luxe, maar met zonnescherm Cannes wordt het nog aangenamer! Zonnescherm Cannes is een cassettescherm, daardoor is het zonwerende doek volledig beschermd tegen weersinvloeden. De oprolbuis is tevens helemaal verborgen in de cassette en onzichtbaar.

Albufeira zonnescherm

Zonnescherm Albufeira is een basic zonnescherm, maar is ook beschikbaar als standaard variant. De keuze is aan jou. Het zonwerende doek is zowel aan de boven- als onderzijde zichtbaar in gesloten toestand. Het doek is daarom minder goed beschermd tegen vuil en weersinvloeden. De Albufeira is een aangename oplossing voor een kleiner budget en biedt goede bescherming tegen zon en UV-straling.

Integrada zonnescherm

Standaard? Dat gaat voor het Integrada zonnescherm niet op! De Integrada is volledig te integreren in de gevel van een woning. In gesloten positie is het zonnescherm verscholen achter de rechte voorlijst. De geveldrager is niet alleen de behuizing van het zonnescherm, maar ook de drager van het metselwerk boven het zonnescherm.De Integrada is speciaal ontwikkeld voor nieuwbouwwoningen. Het zonnescherm kan namelijk gedurende het bouwproces geplaatst worden en daardoor meegenomen worden in de financiering van de woning. De Integrada brengt daarom niet alleen esthetische-, maar ook financiële voordelen.

De kracht van Willlemsen montage

  • Levering op afspraak
  • Perfecte kwaliteit
  • Vakkundige montage
  • Onderhoudsvrije materialen
  • Korte lijnen
Willemsen Montage

Maak kennis met Willemsen Montage

Vele trotse klanten gingen u voor

Benieuwd naar ons werk?
Bekijk onze projecten

Meer informatie?
Vraag bij ons een offerte aan