Meer sfeer met een schuifpui of openslaande deuren

Als het mooi weer is en de zon schijnt haal je buiten het liefst meteen naar binnen. Wie wordt er niet blij van om deze werelden te verenigen? Dat kun je doen met een schuifpui of openslaande deuren. 

Meer sfeer met een schuifpui of openslaande deuren
Meer sfeer met een schuifpui of openslaande deuren
Meer sfeer met een schuifpui of openslaande deuren

Zo maak je je woning stijlvol, betrek je je tuin bij je huis en heb je ineens veel meer ruimte en overzicht. Geniet en ervaar het gevoel van vrijheid.

Openslaande deuren of tuindeuren zorgen voor meer lichtinval en een direct contact met je tuin. Het zijn dubbele naar buiten opendraaiende deuren. Mensen kiezen vaak voor openslaande deuren omdat ze over het algemeen een meer karakteristieke look hebben dan het strakke design van een schuifpui. Of om de grootst mogelijke doorgang te creëren naar het terras of de tuin. Ze hebben een lage opstap, waardoor je makkelijk van binnen naar buiten en terug loopt. Het verschil met een schuifpui is dat één van de dubbele deuren van je openslaande tuindeuren een klink heeft en daardoor als achterdeur gebruikt kan worden. Zorg er wel voor dat je ze kunt vastmaken als het waait.

Ook met een schuifpui kun je van je woonkamer en tuin een grote leefomgeving maken. Mensen kiezen vaak voor een schuifpui als er weinig ruimte is op het terras of het balkon om deuren te openen. Wat voor woning je ook hebt, wij hebben schuifpuien die passen bij je woning en wensen. De designs zijn robuust en slank en garanderen een lange levensduur. Ze voldoen aan de strengste normen voor isolatie en inbraakveiligheid zodat je je prettig en veilig voelt. En met de gelagerde wielen schuif je de pui moeiteloos en geruisloos dicht.
Kunststof schuifpui: budgetvriendelijk en onderhoudsvrij

Hou je van warmte binnen en lawaai buiten? Een kunststof schuifpui heeft een hoge isolatiewaarde. Ze zijn in de meeste kleuren en imitaties, zoals een hout- of aluminiumlook, te bestellen. Een bijkomend voordeel: ze zijn budgetvriendelijk en onderhoudsvrij tegelijk. De maximale opening is vier meter.

Terug naar overzicht

De kracht van Willlemsen montage

  • Levering op afspraak
  • Perfecte kwaliteit
  • Vakkundige montage
  • Onderhoudsvrije materialen
  • Korte lijnen

Heeft u een vraag?

Stuur ons een bericht met behulp van het onderstaande formulier.

Willemsen Montage

Maak kennis met Willemsen Montage

Vele trotse klanten gingen u voor

Benieuwd naar ons werk?
Bekijk onze projecten

Meer informatie?
Vraag bij ons een offerte aan