Uitvalschermen

Een aangenaam woonklimaat is niet alleen belangrijk voor je gezondheid, het heeft ook een positieve invloed op je humeur. In de zomer wil je genieten van een koele woning waarin jij je kunt terugtrekken. Het ideale uitvalscherm stel je samen op basis van de gewenste uitvoering, de bediening en de kleur van het zonwerende doek.

Voortuinen en balkons

Uitvalschermen zijn bij uitstek geschikt voor voortuinen en balkons. Uitvalschermen houden de warmte en hinderlijke schitteringen van zonlicht optimaal tegen. Het zonwerende doek van het uitvalscherm wordt tegen het raam geplaatst, daarom is het niet mogelijk om onder een uitvalscherm door te lopen. Je geniet van schaduw maar verliest geen zicht naar buiten. Een uitvalscherm is dé ideale oplossing voor hoger gelegen ramen en een voordelig alternatief voor zonneschermen.

De kracht van Willlemsen montage

  • Levering op afspraak
  • Perfecte kwaliteit
  • Vakkundige montage
  • Onderhoudsvrije materialen
  • Korte lijnen

Benieuwd naar ons werk?
Bekijk onze projecten

Meer informatie?
Vraag bij ons een offerte aan

Napoli uitvalscherm

Het Napoli uitvalscherm is uitermate geschikt voor toepassing bij grote en brede ramen. De Napoli heeft een windvaste constructie en scoort daarom hoog op windvastheid. Uitvalscherm Napoli is daarom dé oplossing voor ramen aan de straatzijde. De Napoli kan tevens uitgevoerd worden met een glijarm, de glijarm maakt een vrije doorloop mogelijk. Ben je op zoek naar een uitvalscherm passend bij de uitstraling van jouw woning? Willemsen Montage helpt jou graag, je kunt namelijk kiezen uit ruim 180 verschillende kleuren en dessins, afgestemd op de actuele trends!

Mallorca uitvalscherm

Uitvalscherm Mallorca en uitvalscherm Mallorca speciaal zijn zeer compacte semi-cassette uitvalschermen. Semi-cassette wil zeggen dat het zonwerende doek extra lang mooi blijft doordat vuil en vocht geen kans krijgen. Wil je onder jouw uitvalscherm kunnen doorlopen? Kies dan voor de praktische glijarmen en creëer jouw ideale doorloophoogte. Zo kun je binnen genieten van zonnig weer, een aangenaam woonklimaat en een prettige lichtinval. Kortom: een echte aanwinst voor jouw woning!

Florence uitvalscherm

Uitvalscherm Florence beschikt over een volledig gesloten cassette. Het zonwerende doek is dus altijd beschermd tegen vuil en weersinvloeden, maar ook tegen insecten. Zo kun je heel erg lang genieten van het fantastische uitzicht onder jouw Florence uitvalscherm!

Palma uitvalscherm

Het Palma uitvalscherm is een semi-cassette uitvalscherm. Dat betekent dat het zonwerende doek in gesloten toestand volledig opgesloten zit in de cassette en daardoor optimaal beschermd is tegen vuil, vocht en weersinvloeden. De hoekige vorm geeft uitvalscherm Palma extra kracht en stevigheid. Geniet van aangename temperaturen in jouw woning!

Markisolette uitvalscherm

Voor speciale situaties. Het doek van het Markisolette uitvalscherm loopt eerst vlak tegen het raam. Hierdoor lijkt het raam langer, krijgt jouw gevel een elegante en luxe uitstraling en geniet jij van extra veel wooncomfort. Het Markisolette uitvalscherm neemt dus minder ruimte in waardoor de wind minder kans krijgt. Het bovenste deel van het uitvalscherm dat verticaal tegen het raam loopt zorgt dat jouw raam ook aan de zijkanten volledig bedekt is. Dé oplossing voor jouw hoge ramen!

Calpe uitvalscherm

Het Calpe uitvalscherm is eenvoudig maar geschikt voor ieder type raam. Hoge of lage ramen: de Calpe biedt de oplossing. Het uitvalscherm is standaard voorzien van speciale drukveerarmen voor extra comfort. Een uitvalscherm is prominent zichtbaar aan jouw gevel, kies dus een doekkleur die past bij de uitstraling van jouw woning.

De kracht van Willlemsen montage

  • Levering op afspraak
  • Perfecte kwaliteit
  • Vakkundige montage
  • Onderhoudsvrije materialen
  • Korte lijnen
Willemsen Montage

Maak kennis met Willemsen Montage

Vele trotse klanten gingen u voor

Benieuwd naar ons werk?
Bekijk onze projecten

Meer informatie?
Vraag bij ons een offerte aan