Terrasoverkappingen

Wij brengen onze vrije tijd graag door in de buitenlucht, samen met familie en vrienden. Het huis staat steeds minder vaak los van de tuin en met een terrasoverkapping of serre creëer je een fantastische leefomgeving het hele jaar door. Voor onze terrasoverkappingen zijn wij dealer van het gerenomeerde Verano. Hierdoor bent u verzekerd van de beste service en kwaliteit.

Complete tuinkamer

Wil je een complete tuinkamer creëren? Kies dan voor één of meer uitbreidingsopties zoals sfeervolle verlichting, verandazonwering, glaswanden of Ritzscreens®. Terrasoverkappingen zijn de oplossingen voor een ideaal buitenklimaat, in alle seizoenen.

Een veilige tuinbeleving

Veiligheid is zowel in- als rondom het huis belangrijk, voor jou maar ook voor jouw kinderen. De terrasoverkappingen van Verano® zijn altijd voorzien van CE-markering. Terrasoverkappingen, verandas of serres zonder CE-markering brengen veiligheidsrisico's met zich mee, het is daarom zeer belangrijk dat je een weloverwogen keuze maakt!

De kracht van Willlemsen montage

  • Levering op afspraak
  • Perfecte kwaliteit
  • Vakkundige montage
  • Onderhoudsvrije materialen
  • Korte lijnen

Benieuwd naar ons werk?
Bekijk onze projecten

Meer informatie?
Vraag bij ons een offerte aan

Iseo terrasoverkapping

Een terrasoverkapping laat je heerlijk genieten, zowel overdag als 's avonds. Terrasoverkapping Iseo bestaat uit een constructie van aluminium en polycarbonaat dakplaten. Een terrasoverkapping is een verlenging van jouw leefomgeving, daarom is de Iseo terrasoverkapping standaard verkrijgbaar in wit, ivoor of antraciet structuurlak. Wil je toch een meer uitgesproken kleur die past bij jouw woning? Geen probleem, de overige RAL-kleuren zijn uiteraard ook mogelijk. Uit te breiden met LED, Ritzscreens® en Jondal Spie.

Ledro terrasoverkapping

De combinatie van wonen, comfort en buitenleven werkt voor iedereen! Terrasoverkapping Ledro bestaat uit een constructie van aluminium en polycarbonaat of glazen dakplaten. Om jouw Ledro terrasoverkapping af te kunnen stemmen op jouw persoonlijke samen, is de Ledro standaard verkrijgbaar in wit, ivoor en antraciet structuurlak. De overige RAL-kleuren zijn natuurlijk ook mogelijk bij de Ledro terrasoverkapping! De Ledro terrasoverkapping uit te breiden met smaakvolle LED-verlichting, verandazonwering of Ritzscreens®.

Garda terrasoverkapping

Als je meer tijd buiten kunt doorbrengen met familie en vrienden, verandert je leven. De stijlvolle uitstraling maakt terrasoverkapping Garda uniek. De Garda terrasoverkapping of serre is verkrijgbaar met polycarbonaat of glazen dakplaten. Het design kun je vervolgens doortrekken in de kleur van de aluminium constructie, kies voor wit, ivoor of antraciet structuurlak. Liever een andere RAL-kleur? Geen probleem! . De uitbreidingsopties maken het zelfs mogelijk om een sfeervolle tuinkamer te creëren. Je hebt onder andere de keuze uit LED-verlichting, effectieve verandazonwering, glaswanden en Ritzscreens®. Deze complete tuinkamer beschermt je tegen UV-straling, hitte, wind en regen. Zo mis je niets meer van het buitenleven!

Purbeck terrasoverkapping

Twijfel je of een aluminium terrasoverkapping wel past bij jouw landelijke woning en stijl? Dan is dé Purbeck terrasoverkapping het antwoord! Terrasoverkapping Purbeck is een landelijk ogende terrasoverkapping met sierlijke details, rustieke ornamenten en een klassieke goot. De Purbeck terrasoverkapping of serre past daardoor perfect bij een landelijk huis maar misstaat ook niet tegen een moderne woning.  Breid jouw Purbeck terrasoverkapping dan uit met sfeervolle LED-verlichting, verandazonwering of de Serena glasafdichting. 

Riva terrasoverkapping

Ultieme luxe ervaren op je terras, ieder moment van de dag. Terrasoverkapping Riva bestaat uit een constructie van aluminium en glazen dakplaten. Om jouw Riva terrasoverkapping af te kunnen stemmen op jouw persoonlijke samen, is de Riva standaard verkrijgbaar in wit, ivoor en antraciet structuurlak. De overige RAL-kleuren zijn natuurlijk ook mogelijk bij de Riva terrasoverkapping!  De inval van daglicht wordt in terrasoverkapping Riva behouden dankzij de glazen dakplaten. legante verlichting doet veel voor jouw terrasoverkapping, maar ook verandazonwering, glaswanden en Ritzscreens® zijn een welkome aanvulling. Dat wordt volop genieten, ieder seizoen opnieuw!

Lugano terrasoverkapping

Zit jij in de zomer ook graag op een gezellig en beschut terras? Misschien zit je wel onder de Lugano terrasoverkapping of staat deze fantastische terrasoverkapping op jouw terras. De Lugano terrasoverkapping is bij uitstek geschikt voor de horecabranche door de luxe uitbreidingsopties en de praktische functionaliteiten. Vervroeg en verleng het buitenseizoen.Dankzij de breedte van maar liefst 7 meter is het mogelijk om eenvoudig beschutting te creëren op grote terrassen. Het zonwerende doek is daarnaast makkelijk in- en uit te schuiven op ieder moment. Het doek biedt bescherming tegen warmte, schadelijke UV-straling en zelfs tegen lichte regen. Wil je de ultieme beleving bieden? Breid jouw Lugano dan uit met de luxe nevelinstallatie en optionele geurverspreider. 

De kracht van Willlemsen montage

  • Levering op afspraak
  • Perfecte kwaliteit
  • Vakkundige montage
  • Onderhoudsvrije materialen
  • Korte lijnen
Willemsen Montage

Maak kennis met Willemsen Montage

Vele trotse klanten gingen u voor

Benieuwd naar ons werk?
Bekijk onze projecten

Meer informatie?
Vraag bij ons een offerte aan