Glaswanden

De buitenlucht doet ons goed en ook de zon is in zekere mate gezond voor ons, maar sommige weersverschijnselen mijden wij liever. Wil je een sfeervolle tuinkamer creëren in jouw eigen tuin, waar jij met vrienden en familie het hele jaar door beschut kunt genieten? Glaswanden zorgen ervoor dat jouw terrasoverkapping op een comfortable manier afgesloten kan worden en jij eerder en langer kunt profiteren van het leven buiten!

Een echte aanwinst

Glaswanden zorgen voor extra mooie lente-, zomer- en herfstavonden omdat je langer buiten kunt blijven zitten. Er zijn verschillende mogelijkheden in glaswandssystemen. Je hebt onder andere de keuze uit vaste glasafdichtingen, schuifpuien, schuifwanden en vouwwanden. Een glaswand kan worden uitgerust met een luxe meeneemfunctie. Door een ingebouwde meenemer in jouw glaswand zijn alle glazen panelen aan elkaar verbonden, waardoor bij het openen en sluiten van de glaswand alle panelen automatische mee bewegen. Kortom: altijd een aanwinst!

De kracht van Willlemsen montage

  • Levering op afspraak
  • Perfecte kwaliteit
  • Vakkundige montage
  • Onderhoudsvrije materialen
  • Korte lijnen

Benieuwd naar ons werk?
Bekijk onze projecten

Meer informatie?
Vraag bij ons een offerte aan

Sa Caleta schuifwand

Geniet van het intense plezier van het leven buiten en profiteer het hele buitenseizoen van een fantastisch terras. Glazen schuifwand Sa Caleta bestaat uit losse panelen die onafhankelijk van elkaar bewegen. De panelen zijn volledig van glas en hebben geen omkadering. Hierdoor ontstaat er een glazen ruimte die beschutting biedt terwijl de inval van het daglicht en uitzicht behouden blijft. De Sa Caleta glaswand houdt wind tegen en verwarmt de ruimte op een natuurlijk door de zon.

Serena glasafdichting

Jouw persoonlijke situatie vraagt om een passende oplossing. De Serena glasafdichting is daarom verkrijgbaar in drie speciale varianten: als recht kozijn, als schuin kozijn en als spiekozijn. Het is daarnaast mogelijk om het Serena spiekozijn te plaatsen op een scheidingsmuur of een rechte glaswand. Indien de Serena glaswand gecombineerd wordt met jouw Verano® terrasoverkapping, zorgen wij ervoor dat het profiel van de glaswand hierop aangepast wordt en naadloos aansluit.

Solano schuifpui

Wil je niet alleen de zijkanten maar ook de voorkant van jouw terrasoverkapping of veranda afsluiten? Of vind jij het belangrijk dat je altijd volledig beschut kunt zitten? Dan is de Solano schuifpui wat je zoekt! De Solano is namelijk een glazen schuifpui waarmee je de voorkant van jouw terrasoverkapping netjes kunt afsluiten. Gecombineerd met de Serena glasafdichting creëer je zelfs een volwaardige tuinkamer. 

Talamanca schuifwand

Beschut genieten en toch het zicht op jouw tuin of de buitenlucht behouden, met de Talamanca schuifwand is het mogelijk! De lage opstap, de goede afdichting en de vrije afwatering zorgen ervoor dat de glazen schuifwand in veel situaties is toe te passen. Dankzij de volglazen panelen wordt het zicht op buiten altijd behouden, zonder belemmeringen. De Talamanca glaswand is verkrijgbaar in drie, vier, vijf of zes delen en het aluminium profiel kan uitgevoerd worden in wit, ivoor en antraciet. Een ander groot voordeel is dat de Talamanca schuifwand voor extra veiligheid vergrendeld kan worden met een cilinderslot.

Moli vouwwand

De meeneemfunctie van vouwwand Moli zorgt ervoor dat wanneer je de vouwwand wilt openen of sluiten, alle glazen panelen meebewegen. Het is hierdoor mogelijk om jouw terrasoverkapping of balkon in één eenvoudige beweging te openen of te sluiten. De glazen panelen van de vouwwand worden in een aluminium kozijn geplaatst. Dit kozijn kan standaard worden uitgevoerd in ivoor, wit of antraciet. Zo past de vouwwand perfect bij de uitstraling van alle terrasoverkappingen!

De kracht van Willlemsen montage

  • Levering op afspraak
  • Perfecte kwaliteit
  • Vakkundige montage
  • Onderhoudsvrije materialen
  • Korte lijnen
Willemsen Montage

Maak kennis met Willemsen Montage

Vele trotse klanten gingen u voor

Benieuwd naar ons werk?
Bekijk onze projecten

Meer informatie?
Vraag bij ons een offerte aan