Windschermen

In de zon en uit de wind! Extra vroeg en extra lang genieten van het leven buiten met familie en vrienden, wie wil dat nou niet? Iedereen wil van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar kunnen genieten van een beschut terras of balkon, maar de wind zorgt soms voor frisse temperaturen. Windschermen zijn dé oplossing voor het veranderlijke klimaat! Windschermen zorgen ervoor dat jij iedere plek kunt omtoveren tot een windvrije omgeving.

Verrassende voordelen

De windschermen zijn ontwikkeld om het buitenleven aangenamer te maken en worden speciaal voor jou op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig. Het Biarritz windscherm is tevens beschikbaar in gunstig geprijsde standaardmaten. Jouw windscherm stel je helemaal naar jouw wens samen: de framekleur, de glassoort en het type montage.

De kracht van Willlemsen montage

  • Levering op afspraak
  • Perfecte kwaliteit
  • Vakkundige montage
  • Onderhoudsvrije materialen
  • Korte lijnen

Benieuwd naar ons werk?
Bekijk onze projecten

Meer informatie?
Vraag bij ons een offerte aan

Biarritz windscherm

Ligt jouw terras of jouw balkon op de wind en wordt je hierdoor belemmerd? Wij hebben dé oplossing! Het Biarritz windscherm is een veelzijdig windscherm dat op iedere gewenste plek in de tuin, het terras of op het balkon geplaatst kan worden. Het windscherm is te koppelen, zo kun je zelf bepalen hoe groot jouw windvrije terras of balkon wordt. Het is tevens mogelijk om de zijkant van jouw terrasoverkapping af te sluiten met het Biarritz windscherm. Kortom: alleen maar voordelen! Het glazen windscherm is deels uit te voeren in volkern (Trespa) en kan op meerdere manieren gemonteerd worden. Het Biarritz windscherm is standaard verkrijgbaar in technisch zilver, ivoor, bruin- of antraciet structuurlak. Windscherm Biarritz kan uitgevoerd worden met gehard- of gelaagd veiligheidsglas.

Lüderitz windscherm

Altijd dé oplossingJe kunt het Lüderitz windscherm voor verschillende doeleinden gebruiken: als terrasafscheiding, tegen een balustrade op jouw balkon en als afdichting van jouw terrasoverkapping of horecagelegenheid. Het is tevens mogelijk om meerdere Lüderitz windschermen te koppelen en zo de gewenste breedte te bereiken. Windscherm Lüderitz is standaard uitgerust met een elektrische motor zodat je jouw windscherm met één druk op de knop kunt bedienen. Windscherm Lüderitz kan uitgevoerd worden met gehard- of gelaagd veiligheidsglas. Beide glassoorten beschermen tegen persoonlijk letsel bij glasbreuk. Dit garanderen wij als het windscherm 85 centimeter of lager is gemeten vanaf het vloerniveau. Indien er achter en voor het windscherm een niveauverschil is van meer dan één meter, is er sprake van een doorvalrisico. In dit geval dient er uitsluitend gelaagd veiligheidsglas toegepast te worden. 

De kracht van Willlemsen montage

  • Levering op afspraak
  • Perfecte kwaliteit
  • Vakkundige montage
  • Onderhoudsvrije materialen
  • Korte lijnen
Willemsen Montage

Maak kennis met Willemsen Montage

Vele trotse klanten gingen u voor

Benieuwd naar ons werk?
Bekijk onze projecten

Meer informatie?
Vraag bij ons een offerte aan