Rolluiken

Rolluiken bevorderen de temperatuur in jouw woning: in de winter blijft het heerlijk warm binnen en in de zomer houd je alle ruimtes koel. Dat heeft niet alleen een positieve uitwerking op je humeur, het is ook gunstig voor je portemonnee. Heb jij extra grote ramen of deuren of misschien wel een winkel- of bedrijfspand? Dan is er ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor rolpoorten. Een rolpoort is een sterke, veilige en praktische oplossing om grote oppervlakken af te sluiten. De rolpoorten werken als goed hang- en sluitwerk: bij ongewenst bezoek blokkeren de lamellen.

Voor elk seizoen een aanwinst

Rolluiken zijn in ieder seizoen een aanwinst waar je eindeloos van kan genieten. Rolluiken hebben namelijk een isolerende, inbraakvertragende, verduisterende en geluidswerende werking. Daarnaast fungeert een rolluik als een stevig pantser voor jouw raam. De lamellen van de rolluiken kunnen niet vastlopen of van elkaar verschuiven doordat de lamellen onderling verbonden zijn. Rolluiken zijn ongevoelig voor stof en vocht. Gegarandeerd genieten van een duurzame oplossing!

De kracht van Willlemsen montage

  • Levering op afspraak
  • Perfecte kwaliteit
  • Vakkundige montage
  • Onderhoudsvrije materialen
  • Korte lijnen

Benieuwd naar ons werk?
Bekijk onze projecten

Meer informatie?
Vraag bij ons een offerte aan

RV 40 rolluik

Het RV 40 rolluik is een standaard rolluik dat zeer populair is. De populariteit dankt het rolluik aan de gunstige prijs-/kwaliteitsverhouding. Dankzij deze prima verhouding is er voor ieder budget en iedere situatie een passende oplossing te bieden. Het RV 40 rolluik scoort door de dikke lamel hoog op veiligheid, isolatie en geluidswering. Jouw rolluiken moeten passen bij de uitstraling van jouw woning, een rolluik is namelijk altijd zichtbaar aan de gevel. Als extra optie kun je de kleur en vorm van de omkasting van jouw rolluiken zelf bepalen.

RV 41 rolluik

Rolluiken zorgen ervoor dat geluiden worden gedempt en het zonlicht buiten blijft. Het RV 41 rolluik is een budget rolluik. Het rolluik scoort hierdoor minder goed op isolatie en stabiliteit dan de overig rolluiken, maar het is een betaalbaar alternatief voor jouw kleinere ramen. Het RV 41 rolluik is beschikbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen, laat je adviseren over de beste oplossing voor jouw situatie. De kleur van jouw rolluiken is van essentieel belang, met de verschillende lamelkleuren kun je een weloverwogen keuze maken.

RV 49 rolluik

Iedereen wil een veilig thuis, jouw huis is immers de plek waar jij je altijd veilig wilt voelen. Het RV 49 rolluik biedt extra bescherming en veiligheid door de stevige en massieve constructie. Naast de normale lamellen is het rolluik voorzien van tussenlamellen in een kleiner formaat. Bij ongewenst bezoek kantelen de tussenlamellen zodat het onmogelijk is om jouw RV 49 rolluiken te openen. Kortom: een veilig thuis binnen handbereik.Het RV 49 gaat gegarandeerd jarenlang mee, dit komt door het stevige materiaal dat toegepast is in het rolluik. Storing is vrijwel onmogelijk doordat de lamellen van het rolluik onderling verbonden zijn en daardoor niet verschuiven of vastlopen. Het RV 49 rolluik is standaard voorzien van elektrische bediening voor optimaal woon- en leefcomfort. 

De kracht van Willlemsen montage

  • Levering op afspraak
  • Perfecte kwaliteit
  • Vakkundige montage
  • Onderhoudsvrije materialen
  • Korte lijnen
Willemsen Montage

Maak kennis met Willemsen Montage

Vele trotse klanten gingen u voor

Benieuwd naar ons werk?
Bekijk onze projecten

Meer informatie?
Vraag bij ons een offerte aan