Screens

Stel, het is zomer en Le Tour de France gaat van start. Hier wil je ieder moment van kunnen genieten, het liefst zonder hinderlijke schitteringen van zonlicht op de televisie. Screens en Ritzscreens® zorgen ervoor dat jij sportwedstrijden optimaal kunt beleven, genietend van een aangenaam woonklimaat. Het wordt een hele mooie, Nederlandse zomer!

Voordelen

Screens en Ritzscreens® zijn een zeer effectieve vorm van zonwering dankzij de vlakhangende zonwerende stof. De vlakhangende zonwerende stof zorgt er namelijk voor dat zonlicht en warmte optimaal gefilterd kunnen worden. De vlakke montage tegen de gevel zorgt er tevens voor dat jij kunt genieten van privacy in jouw eigen woning. Een ander pluspunt: een screen of Ritzscreen® neemt weinig ruimte in.

De kracht van Willlemsen montage

  • Levering op afspraak
  • Perfecte kwaliteit
  • Vakkundige montage
  • Onderhoudsvrije materialen
  • Korte lijnen

Benieuwd naar ons werk?
Bekijk onze projecten

Meer informatie?
Vraag bij ons een offerte aan

Standaard screens

Standaard screens zijn uitermate geschikt om licht te filteren en de warmte in jouw woning te reguleren. Daarnaast beschermen screens jouw interieur tegen zon en warmte. Jouw zicht naar buiten wordt niet belemmerd maar inkijk naar binnen wordt wel voorkomen. Standaard screens zijn leverbaar in verschillende modellen, jouw Verano® dealer kan jou adviseren over alle mogelijkheden in modellen en afmetingen. Een standaard screen bedien je met een fluisterstille motor. Voor extra comfort kun je kiezen voor een afstandsbediening waarmee je jouw screens op afstand opent of sluit. Het is mogelijk om meerdere screens tegelijkertijd te bedienen en naar eigen wens in te stellen.

Ritzscreens®

Ritzscreens® combineren een hoge windbestendigheid met een stijlvol design. Het zonwerende doek van Ritzscreens® wordt over de gehele lengte van de zijkanten vastgeritst, waardoor er geen kier ontstaat. Ritzscreens® zijn volledig samen te stellen op basis van jouw wensen en behoeften! Er is een passende oplossing voor ieder raam, of je nou hoge, lage, brede of smalle ramen hebt. Ritzscreens® dragen de windklasse vier certificering. Windklasse vier houdt in Beaufort schaal acht met een windsnelheid van 74 kilometer per uur (stormachtig).

De kracht van Willlemsen montage

  • Levering op afspraak
  • Perfecte kwaliteit
  • Vakkundige montage
  • Onderhoudsvrije materialen
  • Korte lijnen
Willemsen Montage

Maak kennis met Willemsen Montage

Vele trotse klanten gingen u voor

Benieuwd naar ons werk?
Bekijk onze projecten

Meer informatie?
Vraag bij ons een offerte aan