Over ons

Wij zijn er trots op te mogen vermelden dat we dealer zijn van Michel Oprey Beisterveld. Dit is Europa’s grootste natuursteen en keramiek leverancier en waar kwaliteit nog altijd hoog in het vaandel staan.Alle producten zijn maatvast en gerectificeerd zodat onze klant altijd kan rekenen op badkamers, vloeren en wandtegels die jaren meegaan zonder dat deze hun kwaliteit verliezen en u elke dag weer kunt genieten van deze uitstraling.

Op het gebied van Aluminium Serres en Terrasoverkappingen zijn we reeds 15 jaar werkzaam en weten precies wat er in de huidige markt speelt. Zeker op dit gebied is er veel verschil in kwaliteit en duurzaamheid van deze producten. Wij zijn daarom blij dat wij al jaren dealer zijn van Verano een bedrijf met dezelfde visie als ons.

<h1>Over ons</h1>
<h1>Over ons</h1>
<h1>Over ons</h1>

Verder werken wij nauw samen met Smits Bedrijven Gemert. Smits Bedrijven Gemert is een nationale industriële onderneming welke zich toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van stalen ramen en deuren, kunststof ramen en deuren en isolatieglas. Indien u met ons een afspraak wilt maken of een geheel vrijblijvende afspraak of prijsopgave wilt ontvangen kunt u dat doen door middel van het contactformulier in te vullen of te bellen met nummer : 0611536383.

De kracht van Willlemsen montage

  • Levering op afspraak
  • Perfecte kwaliteit
  • Vakkundige montage
  • Onderhoudsvrije materialen
  • Korte lijnen

Heeft u een vraag?

Stuur ons een bericht met behulp van het onderstaande formulier.

Willemsen Montage

Maak kennis met Willemsen Montage

Vele trotse klanten gingen u voor

Benieuwd naar ons werk?
Bekijk onze projecten

Meer informatie?
Vraag bij ons een offerte aan