Tuinschermen

Rust en privacy: wij zijn er allemaal naar op zoek in onze eigen leefomgeving. Je wilt in alle rust kunnen genieten van jouw tuin. Gezelschap is fijn, maar niet altijd gewenst. Tuinschermen of schuttingen helpen je om jouw eigen plek te creëren, afgeschermd van vervelende weersinvloeden zoals wind en ongewenste inkijk. Kortom: tuinschermen zijn de perfecte aanvulling voor jouw tuin en/of terras!

Persoonlijk advies

Chique tuinschermen zorgen ervoor dat jij beschut kunt genieten van het leven buiten en dat de inkijk in jouw tuin beperkt wordt. Je wilt immers niet dat iedereen op ieder moment van de dag in jouw tuin kan kijken. Neem voor een advies op maat, een vrijblijvende offerte en professionele service contact op met Willemsen Montage. 

De kracht van Willlemsen montage

  • Levering op afspraak
  • Perfecte kwaliteit
  • Vakkundige montage
  • Onderhoudsvrije materialen
  • Korte lijnen

Benieuwd naar ons werk?
Bekijk onze projecten

Meer informatie?
Vraag bij ons een offerte aan

Martinique schutting

Tuinschermen zorgen ervoor dat jij beschut kunt genieten van het leven buiten en dat de inkijk in jouw tuin beperkt wordt. Je wilt immers niet dat iedereen op ieder moment van de dag in jouw tuin kan kijken. Tuinscherm Martinique is gemaakt van aluminium en daardoor, in tegenstelling tot houten schuttingen, onderhoudsvrij. Voor de vulling van tuinscherm Martinique kun je kiezen uit diverse opties zoals lamellen, planken, glas of volkern. De Martinique is standaard verkrijgbaar in antraciet structuurlak. Past antraciet niet helemaal bij jouw stijl? Geen zorgen! Een van de overige RAL-kleuren is natuurlijk ook mogelijk.

Tarifa schutting

De Tarifa schutting wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Een paar praktische feiten op een rijtje: de maximale afmeting is twee meter breed bij 1,75 meter hoog. Je kunt de schuttingen koppelen om de gewenste breedte heel gemakkelijk te realiseren. Daarnaast kan de schutting gekoppeld worden met een Biarritz windscherm, zodat je een tuinafscheiding kan creëren van glas en aluminium planken. De Tarifa schutting is doeltreffend vanwege de hoge mate van privacy, het tegenhouden van de wind en het dempen van geluid. De Tarifa kan tevens als ruimteverdeler gebruikt worden!

De kracht van Willlemsen montage

  • Levering op afspraak
  • Perfecte kwaliteit
  • Vakkundige montage
  • Onderhoudsvrije materialen
  • Korte lijnen
Willemsen Montage

Maak kennis met Willemsen Montage

Vele trotse klanten gingen u voor

Benieuwd naar ons werk?
Bekijk onze projecten

Meer informatie?
Vraag bij ons een offerte aan