Klanten over ons

 

 

Werkzaamheden woning (09-11-2022)

De openheid waarmee de zaken bespraken was erg prettig.Daarnaast is er hard gewerkt.

Ook het resultaat mag er wezen. Een nieuw kunststof raam en deur. Al het rotte houtwerk op de gevel van het huis is vervangen.Dirco het werk is zeer gewaardeerd en ziet er strak uit.Danj jullie allen voor het geleverde werk.Mocht er weer een klus zijn bellen we jullie uiteraard weer.

Hartelijke groeten,

Joanna en Marja.

Joanna en Marja

4 delige schuifpui geplaatst de meern (21-04-2022)

Na een selectie via LinkedIn zijn we bij Willemsen Montage terecht gekomen.

Belangrijk criterium om voor jouw organisatie te kiezen was de gewenste levertijd van de kunststof schuifpui.

Niemand kon ons een tijdige levering garanderen, jij wel!

 

Een prettig gesprek met Mark over wat de mogelijkheden waren (oude pui zat in het kozijn en er moest een lange Latij worden aangebracht) en met een schappelijke offerte hebben we besteld. 

Contact via mail was altijd snel en duidelijk.

Bij toenadering van datum bleek een probleem bij de fabriek te zijn, waardoor levering datum misschien niet haalbaar zou zijn. Maar door extra moeite te doen heeft Mark het toch voor elkaar gekregen om te kunnen leveren en met een prachtig resultaat. Ook de nazorg van 2 roosters is binnen 2 weken afgehandeld. 

Wij zijn zeer tevreden klanten en raden Willemsen Montage aan. 

Een no nonsens bedrijf waar je goede afspraken mee kunt maken. 

 

Heel erg bedankt Mark en collega's,

 

Namens Arina en Maurice 

 

 

Bedankt voor alles.

Arina koopan

Keralitgevelbekleding+ Trespa (11-02-2022)

Het eerste contact was erg prettig en wij werden erg goed en deskundig geinformeerd over de te gebruiken materialen en hoe een en ander geplaatst zou gaan worden.

De offerte was snel binnen en na een vraag van ons was er nog even contact aan huis over de definitieve kleuren. Erg gewaardeerd.

De uitvoering is volgens de planning verlopen erg mooi geworden. Het zijn vakmensen die degelijk vakwerk  afleveren  en het contact was prettig.

Ook werd snel ingespeeld op onze vraag om nog iets extra’s uit te voeren aan de dakveer en dit  werd zelfs  aansluitend uitgevoerd. Klasse!     

 

Wij kunnen Willemsen Montage aanbevelen.

Dhr en Mevr Hommes

Plaatsing terrasoverkapping (30-06-2021)

Mark, Dirko en hun collega's hebben een prachtige overkapping aan ons huis geplaatst. Het plezier dat deze mannen onderling hebben en maken gedurende de werkzaamheden is erg prettig, ze zijn hierbij ook erg aardig en correct in de omgang. Mark en Dirko denken actief mee in onze wensen voor de overkapping en de mogelijkheden en onmogelijkheden hierin zowel in het offertetraject als tijdens de werkzaamheden zelf. Het zijn vakmensen die netjes werk leveren. Ze zijn vast niet de goedkoopste partij, echter goed vak- en maatwerk met een erg prettige samenwerking met ons als klant gedurende het gehele traject zijn de investering zeker waard.

Dhr en Mevr Rutgers

Keralit gevelbekleding (10-04-2021)

Wij zijn bijzonder te spreken over onze nok en boeiboorden.

Vakkundig advies en daarna uitstekend gemonteerd.Een leuke ploeg die mijn wensen uitvoerde zoals wij het graag wilde hebben. Prijs conform offerte. Ondanks een stukje extra isolatiewerk.

Tip het zou mooi zijn als de complet eklus gerealiseers kon worden.

Nu moest de trim door derde gemaaktworden.

Dit neemt niet weg dat de heer leenders dit op vakkundige wijze heeft gerealiseerd waarvoor nogmaals onze dank.

Bij deze wil ik mark Willemsen en de heer Ruud leenders va harte aanbevelen.

Met vriendelijke groet Eli en Patricia Huijgen

Dhr en Mevr Huijgen

Keralit gevelbekleding inclusief terrasoverkapping (24-01-2021)

Door Willemsenmontage een windeveer laten vervangen,de houten windveer was aan vervanging toe.Nu mooi keralit er tegenaan laten maken in de kleur antraciet.En gelijk een mooie terrasoverkapping laten zetten ook in de kleur antraciet met 2 steunpilarenen 12 spotjes een totale lengte van 560cm.En ze hebben de afvoer van de goot aangesloten op de put die al in de tuin aanwezig was.Alle wensen zijn bij deze vakmensen bespreekbaar. En ze brengen ook nog een stukje gezelligheid mee.En laat het zonnetje nu maar gaan schijnen.

Groeten Ans Rikken Bemmel

Ans Rikken

Kunststoftuindeuren (13-06-2020)

was de houten tuindeuren zat, telkens stellen tot dit niet meer mogelijk was, houtrot etc. Tijd voor een probleemloze oplossing. Via google, Willemsem Montage gevonden, en offerte gevraagd. Faire offerte, goede prijs/kwaliteit. 3 heren kwamen plaatsen, moest wel even slikken, heeft hij het wel goed ingemeten?? Moet het dak ook nog aangepast?? Moet ik straks alles opnieuw sausen??

Begin van de middag kreeg alles al vorm, en zag er prima uit. Functioneert prima. Vandaag kwam er nog even een afwerking, niets sauzen achteraf, helemaal klaar. Ben zeer tevreden. Dank Mark, en de jongens.

 

Peter Calis, Bemmel.

Peter Calis

Aluminium Tuinkamer (02-02-2019)

Willemsenmontage heeft deze mooie veranda bij ons geplaatst. We zijn zeer tevreden over de wijze waarop er gewerkt werd.

Precies, voorzichtig en geduldig. Echte vaklieden. Aan al onze wensen is voldaan.

 

Heel erg bedankt

 

Fam. Visser

Fam Visser

Fijn meedenken en goede adviezen (25-11-2018)

Willemsenmontage hebben vorige week Keralit kunststof panelen bij ons geplaatst.

Door het meedenken en goede adviezen te geven, is dankzij Willemsenmontage het eindresultaat nog mooier geworden.

Er wordt goede kwaliteit geleverd, zijn professioneel en erg prettig in de omgang.

Wij raden dan ook Willemsenmontage zeker bij iedereen aan.

 

Heel erg bedankt.

 

Fam. Stapels

Fam Stapels

Denkt mee (01-12-2017)

Een mooie dakkapel, die veel ruimte op zolder genereerde en de reparatie van de elektrische rolluik. Mark Willemsen zorgt ervoor. Prijs/kwaliteit top. Komt zijn afspraken na en denkt met de klant mee. In toekomst maken wij weer gebruik van zijn kunde.  

Gert jan van de bovenkamp

Afspraken nagekomen (01-12-2017)

Wij zijn zeer tevreden over Willemsenmontage, de gemaakte afspraken zijn nagekomen. Telkens weer krijgen wij complimenten over de gelegde vloer. Bedankt en tot de volgende keer.

Michiel van der Weert

Kijken uit naar de volgende klus (01-12-2017)

Na onze rolluiken succesvol geplaatst te hebben is ook onze terrasoverkapping door jullie geplaatst, en zoals te zien is aan de foto's op jullie site zeer mooi. De plaatsing is snel, goed en conform afspraak gegaan en daarom hebben we ook de badkamer aan jullie uitbesteed dit jaar, ook dit weer zeer succesvol. We kijken al uit naar de volgende klus aan u ui t te besteden. Groeten fam. Klein-Holte

J.Klein Holte

Goede adviezen (01-12-2017)

Ondertussen weten wij de weg wel te vinden naar Willemsenmontage. Wij hebben al vele kleinere en grotere verbouwingen door hen laten doen. Hierdoor hebben wij nu in bijna het hele huis hele mooie kunststof kozijnen die ons huis goed isoleren! Bedankt voor de goede adviezen die jullie ons hebben gegeven over de verschillende verbouwingen.

Kim Wellenberg

Super! (01-12-2017)

Super bedrijf, super mensen,super kwaliteit , mooie overkapping geplaatst naar volle tevredenheid dus zoek niet verder als men zoiets zoekt , Willemsen Montage is het bedrijf waar je moet zijn! Gr Robert uit valburg 

Robert Frenk

Tuibhuis in stijl (01-12-2017)

Willemsen montage heeft bij ons een heel fraai tuinhuis geplaatst naar eigen ontwerp en in stijl met ons huis. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en de goed gemutste manier waarop er is gewerkt. Vrolijk en enthousiast gingen jullie iedere dag weer van slag. Alles in goed overleg en wanneer er wijzigingen of aanpassingen nodig waren, dan viel daar goed over te praten. Aanbeveling is dan ook zeker op zijn plaats. Als er weer een klus is, dan schakelen wij jullie graag weer in. Gr. Mirjam  

Fam van Berlekom

Badkamer en meer (01-12-2017)

Willemsenmontage heeft bij ons een nieuwe badkamer, nieuw velux dakraam en een terrasoverkapping geplaatst. Geen twijfel over mogelijk dat de zaken goed voor elkaar zijn. Harde werkers en goede werkers! Het eindplaatje mag er zijn. In de toekomst zal er zeker weer een beroep worden gedaan op Willemsenmontage

Leo Smid

Goede service (01-12-2017)

Willemsenmontage heeft bij ons een 4delig kunststof schuifpui geplaatst, en dit ziet er prachtig uit.Een goede service ,en iemand die meedenkt

Henry van Wely

Enthousiaste vakmensen (01-12-2017)

Wij als klant zijn zeer tevreden over de werkzaamheden, het aanleggen van nieuwe vloer, die Willemsenmontage bij ons heeft uitgevoerd. Enthousiaste en gedreven mensen die staan voor het produkt wat ze leveren en uitvoeren.

Adri Visser

FIjne rolluiken! (01-12-2017)

Betrouwbare vakman die mee denkt , mooi resultaat, wij hebben fijne rolluiken voor de slaapkamers. Bedankt Mark!  

Juliette de Jager

Kunststor schuifpui (01-12-2017)

Willemsenmontage heeft weer een mooie 4delige kunstof schuifpui geplaats .Vakwerk mannen ,zeer tevreden.Volgend jaar weer een andere klus    

Henry van wely

Mooi werk geleverd (01-12-2017)

Geen mooie praatjes, maar mooi werk levert Willemsenmontage!! Genoeg gekregen van al het schilderwerk, hebben wij enige tijd geleden besloten om het houtwerk door Willemsenmontage te laten vervangen door Keralit gevel- en dakrandpanelen. Willemsenmontage is meer dan alleen maar even Keralit monteren. Er wordt tijdens de uitvoering net even verder nagedacht en over mogelijke oplossingen vindt overleg met de klant plaats. Het werk is pas in orde, als Willemsenmontage het in orde vindt! Het eindresultaat is dan ook perfect

Dick Hofman

Nieuwe vloer (01-12-2017)

Willemsenmontage heeft in onze woning een natuur stenen vloer gelegd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat, de gehele klus was van A tot Z prima verzorgd. Willemsenmontage, een echte aanrader!

Rowin Polman

Strakke voordeur (01-12-2017)

Willemsenmontage heeft bij ons een nieuwe strakke voordeur geleverd en gemonteerd. Dit was geen gemakkelijke klus vanwege een lastige bouwkundige situatie. Ook de binnen afwerking rondom het kozijn en aangrenzende meterkast zien er weer strak uit. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat.

Imco Boomsma

Kunststof kozijnen (01-12-2017)

WillemsenMontage heeft bij mij deze week een kunststof kozijn geplaatst. De contacten vooraf waren bijzonder prettig en ook het geleverde werk is uitstekend! Voor de volgende klus zal ik zeker Willemsen weer inschakelen.

Gerard beenes

Mooi terras (01-12-2017)

Via familie werden wij enthousiast gemaakt voor Willemsenmontage te zetten. Onze interesse ging uit naar het plaatsen van een terras. Dhr Willemsen kwam op telefonisch verzoek in de avonduren bij ons langs voor het maken van een offerte en verdere afspraken. 2 maanden verder is door hun een mooi terras geplaatst. Afspraken zijn nagekomen en het zijn enthousiaste mensen om zaken mee te doen. Dit bedrijf is een aanrader en verdient een pluim.

Fam Stokman

Serre (01-12-2017)

Willemsenmontage heeft bij ons een bijzonder mooie serre gebouwd na alle tevredenheid verliep het bouwproces Kan iedereen aanraden na Willemsenmontage te gaan.

Theo Tilleman

Meerdere klussen naar tevredenheid (01-12-2017)

Wij weten inmiddels de weg naar Willemsenmontage te vinden. Zij hebben al meerdere klussen bij ons uitgevoerd (nieuwe leistenen vloer en een nieuwe badkamer). Dit alles is naar volle tevredenheid uitgevoerd! Wij kunnen iedereen Willemsenmontage aanbevelen.

Kim Verwoert

Goede prijs/kwaliteit verhouding, (01-12-2017)

Als er een klus geklaard moet worden, ben jij onze man. Na een terrasoverkapping en een totale badkamer verbouwing kan ik niet wachten, totdat onze terraswand geplaatst wordt. Volgende klus wordt waarschijnlijk een dakkapel?! Hoe dan ook, goede prijs/kwaliteit verhouding, prettige samenwerking en 1 aanspreekpersoon, die zich ook echt verantwoordelijk voelt! Helemaal content met Willemsenmontage!

Aliya Bor

Zeer tevreden (24-11-2017)

 Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk door Willemsenmontage. Mark en zijn mannen hebben bij ons huis Keralit gevel - en dakrandpanelen en kunststof kozijnen geplaatst. Dit allemaal is zeer vakkundig en netjes gedaan. Een aanrader voor iedereen! Ze denken niet in problemen maar in oplossingen en er zijn bij ons huis vele oplossingen gevonden😀. Mark, nogmaals bedankt, alles ziet er keurig netjes uit!

Ton en Alice le Conge

De kracht van Willlemsen montage

  • Levering op afspraak
  • Perfecte kwaliteit
  • Vakkundige montage
  • Onderhoudsvrije materialen
  • Korte lijnen

Heeft u een vraag?

Stuur ons een bericht met behulp van het onderstaande formulier.

Willemsen Montage

Maak kennis met Willemsen Montage

Vele trotse klanten gingen u voor

Benieuwd naar ons werk?
Bekijk onze projecten

Meer informatie?
Vraag bij ons een offerte aan