Markiezen

Nederlandse woningen zijn met regelmaat gebouwd in een landelijk-klassieke stijl én dat vraagt om een bijpassende oplossing. Markiezen zijn bij uitstek de hedendaagse opfrissers voor de klassieke woningen. Markiezen houden het zonlicht en de warmte op ambachtelijke wijze buiten waardoor jij op ieder moment van de dag kunt genieten van een aangenaam woonklimaat, in zowel de keuken als de woonkamer. 

Ambacht

Het frame van markiezen kan bestaan uit aluminium, vurenhout of grenenhout en de boven- en zijplanken zijn gelijkwaardig uit te voeren met aluminium of Red Cedar hout. Daarnaast kun je kiezen uit drie modellen: standaard, pet of klap. Het petmodel biedt een gemakkelijke doorloop en het klapmodel is uitermate geschikt bij een lange gewenste uitval. Kortom: markiezen zijn vrijwel altijd geschikt voor jouw woning. De kracht van Willlemsen montage

  • Levering op afspraak
  • Perfecte kwaliteit
  • Vakkundige montage
  • Onderhoudsvrije materialen
  • Korte lijnen

Benieuwd naar ons werk?
Bekijk onze projecten

Meer informatie?
Vraag bij ons een offerte aan

Standaard markies

Niet alleen geschikt voor de klassieke gevel, ook op een moderne gevel komt een standaard markies goed tot zijn recht. Standaard markiezen hebben gesloten zijkanten en het zonwerende doek beschermt een groot deel van het raam, ook aan de zijkanten van het raam. Standaard markiezen zijn uit te voeren in aluminium, vurenhout en grenenhout. De keuze is aan jou! Wil je onder de markies door kunnen lopen? Dat is bij een standaard markies niet mogelijk, maar wel bij het pet- of klapmodel markies.

Petmodel markies

De markies in petmodel is bij uitstek de oplossing voor sfeervolle horecagelegenheden! Dankzij de trapsgewijze constructie is het namelijk mogelijk om zonder enige belemmering onder de markies door te lopen. Het petmodel heeft een minder traditionele uitstraling en past daarom ook prima aan de gevel van jouw moderne woning. De petmodel markies is altijd gemaakt van grenenhout. Grenenhout is duurzaam, robuust en licht van gewicht. Het frame is zeer sterk en daarom zijn petmodel markiezen uit te voeren in een breedte van maar liefst zes meter. Kortom: dé oplossing voor jouw brede ramen!

Klapmodel markies

Heb jij van die prachtige openslaande deuren naar de tuin? Dan is de markies in klapmodel dé oplossing! Dankzij het speciale mechanisme is het klapmodel verder naar voren te klappen. Openslaande deuren of ramen aan de wegzijde vormen geen enkele belemmering. Een sfeervol overdekt terras creëren? Ook mogelijk! Grenenhout vormt de basis van het frame van de markies in klapmodel. Grenenhout is een massieve houtvorm en is daardoor duurzaam maar toch licht van gewist. Het is met een klapmodel markies zelfs mogelijk om jouw grote terras van ruim zes meter te beschutten!

De kracht van Willlemsen montage

  • Levering op afspraak
  • Perfecte kwaliteit
  • Vakkundige montage
  • Onderhoudsvrije materialen
  • Korte lijnen
Willemsen Montage

Maak kennis met Willemsen Montage

Vele trotse klanten gingen u voor

Benieuwd naar ons werk?
Bekijk onze projecten

Meer informatie?
Vraag bij ons een offerte aan