Lamellendaken

Tijd buiten doorbrengen doe je het liefst het hele jaar door, weer of geen weer. De tuin staat steeds vaker in directe verbinding met het huis en samen vormen beide ruimtes één geheel. Buiten zijn wordt buiten leven! Lamellendaken laten je genieten van het ideale buitenklimaat, dag en nacht en in alle seizoenen. Blijf volledig in controle over jouw leefomgeving en doseer zelf het zonlicht en de schaduw op jouw terras.

Gedoseerd genieten

Een lamellendak geeft je nog meer het gevoel dat je buiten bent, je bepaalt namelijk helemaal zelf de hoeveelheid schaduw en zonlicht je door de lamellen laten komen. Als je de lamellen opent geniet je van aangename temperaturen en een koel briesje, sluit je de lamellen dan is het dak waterdicht en beschermt het tegen schadelijke UV stralen. Geniet van een perfecte lichtinval en een ideale ventilatie op warme dagen!

De kracht van Willlemsen montage

  • Levering op afspraak
  • Perfecte kwaliteit
  • Vakkundige montage
  • Onderhoudsvrije materialen
  • Korte lijnen

Benieuwd naar ons werk?
Bekijk onze projecten

Meer informatie?
Vraag bij ons een offerte aan

Levanto lamellendak

Een beschutte leefruimte die zich aanpast aan jouw woning: lamellendak Levanto. Ben je op zoek naar de ultieme buitenbeleving? Breid lamellendak Levanto dan uit met een Verano® Ritzsreen®, een glazen schuifwand of een vast kozijn. Wil je nog meer leefcomfort? De LED-verlichting, volledig weggewerkt in de bovenlijst, brengt extra sfeer onder jouw lamellendak. Dat wordt genieten van fantastische avonden! Lamellendak Levanto draagt de CE-markering CE NEN-EN 1991. Hiermee tonen wij aan dat het lamellendak met maximale afmetingen van 4000 mm bij 5863 mm in Nederland voldoet aan de Europese veiligheidseisen voor sneeuwbelasting en winddruk volgens CE NEN-EN 1991.

Rapallo lamellendak

Wil je op mooie lentedagen zon op je terras, maar op tropische zomerdagen juist meer schaduw? Lamellendak Rapallo beschikt over kantelbare en openschuivende lamellen. De lamellen open, sluiten en kantelen met een fluisterstille motor. Indien gesloten vormt de Rapallo zich tot een spatwaterdichte en schaduwrijke oplossing voor jouw tuin of terras. Het Rapallo dak wordt gezien als pergola, je dient de lamellen daarom altijd meteen te openen bij sneeuwval. Met het Rapallo lamellendak ben jij zelf helemaal in controle over jouw eigen rusthoekje in de tuin. Het Rapallo lamellendak is, net als het Levanto dak, beschikbaar in verschillende bouwtypes. Zo zorgen wij ervoor dat er altijd een oplossing is voor jouw situatie. Het lamellendak is standaard voorbereid voor uitbreiding met een V599-Ritzscreen® recht en de verschillende glaswanden. De diverse uitbreidingsopties beschermen je het hele jaar door tegen wind, regen en schadelijke UV stralen.

De kracht van Willlemsen montage

  • Levering op afspraak
  • Perfecte kwaliteit
  • Vakkundige montage
  • Onderhoudsvrije materialen
  • Korte lijnen
Willemsen Montage

Maak kennis met Willemsen Montage

Vele trotse klanten gingen u voor

Benieuwd naar ons werk?
Bekijk onze projecten

Meer informatie?
Vraag bij ons een offerte aan